Eerste bewoners gearriveerd in de Tuinen van Sion RijswijkBuiten

19.10.2017

19.10.2017

RijswijkBuiten

In de komende 10 jaar verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. RijswijkBuiten is de nieuwe woonwijk van Rijswijk. De drie gebieden Sion, ’t Haantje en Pasgeld smelten samen tot een prachtige nieuwe wijk, waarbij rekening wordt gehouden met de unieke kenmerken van elk van de drie gebieden.

Tussen nu en 2023 worden er circa 3.500 woningen gerealiseerd. Alleen al die orde van grootte maakt het tot een anders-dan-anders project. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog springt mede door de bijzondere opzet en invulling. Voor verdere informatie over o.a. de voorzieningen in de wijk, klik hier.

RijswijkBuiten, een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk. De woningen in RijswijkBuiten worden gerealiseerd met een EPC (EnergiePrestatieCoëfficiënt) van 0,0 door een innovatief energiesysteem toe te passen! Energiezuinig dus en dat zien de bewoners ook terug in hun energierekening.

Maar ook duurzaam door de ruime opzet, 2 parkeerplaatsen per woning, de groene omgeving, spelen voor de deur, autoluwe binnenhofjes en het water in het gebied.

De gemeente Rijswijk heeft de mogelijkheid gecreëerd om bij het kopen van uw woning de grond niet direct te kopen, maar als het ware ‘te huren’. Wat erfpacht precies inhoudt, vind u hier.

Koopt u uw eerste woning? En is dit in RijswijkBuiten? Dan kunt u misschien gebruik maken van de starterslening. Hier leest u meer en kunt u controleren of u hiervoor in aanmerking komt.

http://www.detuinenvansion.nl/de-huizen/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: